Qui som

LA PLAÇA NATURAL és una botiga de Dietètica, Herbes i Cosmètica enfocada al manteniment de la salut i el benestar general de les persones mitjançant l’ us de teràpies i productes naturals. La nostra filosofia és fonamenta en el concepte de medicina preventiva, basat en un estil de vida i una alimentació que eviti, en la mesura del possible, que no tinguem problemes de salut. Por això, tenim com a prioritat el donar una atenció personalitzada portada a cap per professionals altament qualificats i amb molta experiència.

MISIÓ

Proporcionar solucions a mida de cada persona per millorar el seu estil de vida i la seva alimentació amb l’objectiu de prevenir el desenvolupament de malalties o de millorar el estat de salut actual, per mitjà de productes naturals i ecològics amb una excel·lent relació entre la qualitat i el preu aplicat.

VISIÓ

Ser un referent en el nostre barri com a botiga de proximitat que escolta i aporta solucions als nostres clients.

VALORS

PERSONALITZACIÓ I PROXIMITAT: Oferir un tracte directe i proper en la atenció als nostres clients, escoltant les seves necessitats i buscant la millor solució per a cada cas.

QUALITAT: Oferir un servei d’ alta qualitat basat en els coneixements i la experiència acumulada.  

EQUIP HUMÀ: Format per una Llicenciada en Farmàcia amb més de 30 anys d’exercici professional.